Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Am locuit impreuna cu sotul meu intr-un apartament pe care l-am cumparat ulterior in anul 1993.Noi avem impreuna un copil nascut in 1991,iar casatoria civila a fost in anul 1994.Mentionez ca eu nu sunt trecuta in contractul casei,la vremea respectiva participand si eu cu o anumita suma.Acum 2 ani am divortat,iar in urma relelor tratamente la care am fost supusa de sotul meu, am intentat o cerere de partaj pentru a se stabili locul fiecaruia in casa.As vrea sa imi spuneti care sunt drepturile mele,daca ma poate da afara din casa si pe mine si pe copilul meu care a implinit 18 ani.Va multumesc.
Banii au fost stransi impreuna iar restul pentru a completa suma au fost dati de parintii mei.Daca nu am inscrisuri,pentru ca nu credeam ca se va ajunge aici,sunt suficienti martorii?
Da si interogatoriul celeilalte parti. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - drepturile copiilor majori IoanaPM IoanaPM Buna ziua. Am o problema, sper ca ma poate ajuta cineva. Parintii mei sunt in divort, eu am 23 ani, sora mea 19 inca este la liceu si fratele meu 11. M-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. situatia sta in felul urmator: casatoriti de 11 ani ... coolgirl2014 coolgirl2014 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator: casatoriti de 13 ani cu un copil minor de 9 ani.Cauza divortului este infidelitatea sotiei( cauzele din care s-a ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp de la casatorie are drept unul dintre soti dreptul la bunuri pustiu_mic pustiu_mic Buna ziua! Va voi prezenta mai jos povestea unui prieten. Sper sa-l puteti ajuta in dilema lui... \"[b]As avea mare nevoie de niste informatii. Sunt ... (vezi toată discuția)