avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raspundere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raspundere penala

Buna zina

Am lucrat la o firma de paza in Bucuresti , unde am activitat ca dispecer monitorizare CCTV la un mare centru comercial din sect. 6. Insa in perioada septembrie-octombrie 2013 seful meu de obiectiv impreuna cu seful meu de tura mi-a ordonat sa opresc camerele video cu acordul responsabililor de la centrul comercial pentru a sustrage din incinta unei magazii materiale de constructii, iar in cosecinta neexecutarii acestui ordin mi s-a spus ca "vom avea probleme", iar daca afla cineva "lucrurile vor sta astfel". In 10 Oct. 2013 am fost singurul care am fost tras la raspundere de catre conducerea firmei de paza la sediul lor central unde am dat cu subsemnatul timp de 6 ore. Dupa efectuarea anchetei interne s-a dispus mutarea disciplinara a mea la sediul central al firmei de paza, tot ca dispecer, iar seful meu de obiectiv a fost numit sef coordonator pentru masinile de transport valori, adica pe acesta la avansat, iar pe seful meu de tura la mutat pe o masina de interventie si pe ceilalti 2 agenti de paza in diferite obiective. De precizat, in urma efectuarii anchetei disciplinare efectuate de catre conducerea centrului comercial este, ca responsabilii de la centru comercial au fost si ei mutati in alt centru comercial din capitala. Mi-am dat demisia si sunt mereu amenintat de conducerea firmei de paza cu declaratia care am dat-o la sediul lor in data de 10 Oct. 2013 ca o vor inainta organelor competente, iar de atunci au trecut 3 luni. Intrebarea mea este: Firma de paza mai poate sa inainteze organelor competente plangere penala privind participarea mea ca si complice la furt prin oprirea camerelor video de monitorizare, avand in vedere ca am fost sanctionat disciplinar prin mutarea mea de la centru comercial la sediul central, desi in acest sens nu am primit nici o decizie scrisa?

Alte discuții în legătură

Beneficiar impune reguli firma paza grunwald grunwald Buna ziua, In doua hipermarket-uri din Iasi apartinand aceluiasi brand directorii/sefii magazin, mai nou inspectorul zonal impun societatii de paza si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in luna august 2023 am fost angajata la o firma de ... paula38 paula38 Buna ziua in luna august 2023 am fost angajata la o firma de paza pe postul de dispecer supraveghere video intr un magazin .tatal meu in acceasi perioada à ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o firma de paza fiind agent am nevoie de ajutor? kingofmetal kingofmetal In data de 03/05/2010 eram de serviciu ca agent de paza ca ajutor la poarta unui agent pe unde intra personalul in juru orei 11:30 o venit un control de la ... (vezi toată discuția)