avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare la gaze naturale - succesiunea nu este facuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare la gaze naturale - succesiunea nu este facuta

Buna ziua!

Pentru a ma racorda la reteaua de gaze naturale mi s-a cerut titlul de proprietate. Mama mea, proprietara, nu mai traieste, iar eu si fratii mei nu am facut succesiunea. Eu locuiesc permanent aici, eu platesc taxe si impozite. Nu ma pot racorda nefiind proprietar? De la primarie asa mi s-a spus...

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bgm1 , utilizator 22:47, 9 Ianuarie 2014
Asa este, trebuie sa fiti proprietar pentru a primi aprobarea de bransare la gaze.
Incercati poate accepta un "Certificat de calitate de mostenitor".
Voi incerca, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la canalizare fara titlul de proprietar. S. Ionut S. Ionut Salutare, De ceva timp m-am saturat sa folosesc haznaua proprie si vreau sa ma racordez la reteaua publica de canalizare.... problema mea e urmatoarea, la ... (vezi toată discuția)
Acord debransare cristescugabriel cristescugabriel in urma demersurilor facute de mine in vederea separarii de instalatia de gaze naturale conuma blocului, am intalnit persoane de pe scara care nu mi-au oferit ... (vezi toată discuția)
Obstructionare racordare la reteaua de gaz metan alinanicorici alinanicorici Buna ziua, As dori sa stiu ce pot face in urmatoarea situatie. Locuiesc la o casa in care suntem doi proprietari. Vecina mea este racordata la reteau de ... (vezi toată discuția)