avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA/II daca lucrez online de acasa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA/II daca lucrez online de acasa

Buna ziua.
Doresc sa lucrez de acasa, online,pentru o firma din Anglia, pe baza de contract.
Este necesar PFA pentru asa ceva?
Trebuie sa platesc vreun impozit ?
Daca doresc sa deschid o firma de consulanta tot in domeniul online, pot infiinta II?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 15:57, 9 Ianuarie 2014
Trebuie sa fiti autorizat fie ca societate, fie ca PFA pentru domeniul in care lucrati pentru firma din Anglia. La fel se procedeaza si daca dorinti sa infiintati o firma cu obiect de activitate consultanta; se platesc si impozite cf. Codului Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare numerar intre persoane fizice bogdansbg bogdansbg Buna seara, Apelez la expertiza celor avizati pentru urmatoarea situatie: 1. Sunt persoana fizica si desfasor activitati de prestari servicii. 2. NU ... (vezi toată discuția)
Pfa - cod caen publicitate online MrDerpson MrDerpson Buna ziua, In prezent am un PFA, cod caen 7022 - consultanta pentru afaceri si management. Doresc sa-mi deschid un site care, probabil, imi va aduce ... (vezi toată discuția)
Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Andrade198 Andrade198 Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Si as vrea sa imi spuneți va rog cât costa sa imi deschid un srl sau un pfa, mulțumesc mult (vezi toată discuția)