Daca pe sit-ul judecatoriei apare la solutie "Amana pronuntarea", acesta data fiind peste o saptamana, se poate trimite in acest interval concluzii scrise? Vor fi luate in considerare?
Puteti pune note de concluzii scrise in acest interval. De obicei, cand se pun concluzii in cauze mai complexe chiar se solicita amanarea pronuntarii pentru a depune note de concluzii scrise. Judecatorul trebuie sa se aplece si asupra acestora in masura in care au legatura cu cauza.
Va multumesc pentru raspuns si vreau sa va mai intreb, aceste note de concluzii trebuiesc scrise ca si cererea si raspunsul la intampinare, cu toate datele de identificare sau simplu "Note de concluzii" ca titlu si sub titlu sa scriu esentialul?
Invocarea exceptiei puterii lucrului judecat poate fi respinsa pe motiv ca in hot jud anterioara nu s-a judecat fondul datorita exceptiei tardivitatii?
Categoric da, exceptia autoritatii de lucru judecat va fi respinsa pt ca in dosarul anterior instanta nu a judecat pe fond, ci a respins actiunea printr-o exceptie.
Cat despre concluzii, sa le depuneti macar cu 2 zile inainte pt a putea ajunge in termen util la judecator si da, e bine sa o formulati la fel ca si celelalte cereri.
Dupa ce in stanga sus ati trecut instanta, numarul dosarului si data la care a fost amanata pronuntarea puteti trece un titlu simplu: Note de concluzii scrise depuse de catre reclamantul/paratul(calitatea pe care o aveti in dosar) nume si prenume.
Daca intr-o cauza anterioara, sa spunem, intre aceleasi parti, intemeiata pe aceeasi cauza, avand acelasi obiect s-a iesit pe exceptie, inseamna ca nu s-a judecat fondul cauzei si prin urmare nu vad cum ar putea fi admisa o astfel de exceptie.
Va multunesc mult asa voi proceda, dar va rog sa-mi spuneti ce articol de lege pot invoca daca hot jud anterioara nu a judecat fondul datorita unei exceptii. Concluzii scrise se depun intr-un singur exemplar sau in doua exemplare si pentru partea adversa?
Daca eu am semnat un contract de credit ca codebitor fiind sotia titularului de credit, ma pot considera parte in contract? Cu alte cuvinte nefiind titular de contract, pot sa contest contractul de credit? Am motive serioase de incalcare a legii.