avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanarea pronuntarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanarea pronuntarii

Daca pe sit-ul judecatoriei apare la solutie "Amana pronuntarea", acesta data fiind peste o saptamana, se poate trimite in acest interval concluzii scrise? Vor fi luate in considerare?
Cel mai recent răspuns: elenisa , utilizator 17:57, 10 Ianuarie 2014
Am formulat contestatie la executare impotriva bancii, dar executarea silita este facuta prin executor judecatoresc. Pe sit-ul judecatoriei nu apar decat eu ca contestatoare si banca respectiva ca intimata, Ma gandesc oare trebuia formulata cererea si impotriva executorului judecatoresc, pentru a aparea pe sit-ul judecatoriei alaturi de banca cu pricina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii la intampinare ContSters184698 ContSters184698 Daca mi s-a dat intampiarea paratului s-o studiez iar instanta a dat un nou termen de judecata, si doresc sa fac niste precizari la ceea ce a scris paratul in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare (titlu executoriu) valyungureanu valyungureanu Am pus in executare un titlu executoriu reprezentind reintegrarea si acordarea drepturilor salariale pina la reintegrarea efectiva .Angajatorul a refuzat si ... (vezi toată discuția)
Participarea intervenientilor in interes propriu la proces fara ca cererea sa fie timbrata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti intr-o problema. Am avut un proces constatarea calitatii de mostenitor in care niste persoane terte (nici rude nici ... (vezi toată discuția)