avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals veterinar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals veterinar

Buna ziua ,
As dori sa stiu cum pot sa chem in judecata pentru urmatoarea speta: un asistent veterinar foloseste o parafa pe care este inscriptionat un numar de telefon ( deci nu este medic veterinar , nu are nici un cod de parafa ), dar lucreaza exact ca un medic veterinar, adica face vaccinari , tratamente , intr-un cuvant tot ce face un medic veterinar . Acest lucru il face cel putin din 2004 ( exista dovada prin carnetele de sanatate parafate de acest DOCTOR) si pana in prezent .
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: parafa , utilizator 15:25, 21 Ianuarie 2014
Pentru a da pe cienva in judecata trebuie sa aveti un motiv. V-a adus vreun prejudiciu? Sesizati politia sau parchetul.
Puteți face un denunț la poliție sau parchet.
multumesc mult , am facut sesizare la parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistentii de medicină umană pot fi angajati ca si tehnicieni sau asistenti veterinari? gabiha gabiha As dori sa stiu daca asistentii umani pot fi angajati ca si asistenti sau tehnicieni veterinari intr-o farmacie veterinara sau dispensar veterinar.Daca ... (vezi toată discuția)
Malpraxis veterinar am făcut o plângere de malpraxis, dacă nu primesc ... Gruse Gruse Buna ziua, am făcut o plângere de malpraxis, dacă nu primesc răspuns ce pași am de făcut!?! PLÂNGERE DE MALPRAXIS Subsemnata Calotă Claudia ... (vezi toată discuția)
Medic de familie - malpraxis? raisacristina raisacristina In urma unei consultatii la medicul de familie mi-a fost prescris un unguent ( de uz veterinar ) pentru o mica pata rosie care aparuse in zona ombilicara. Dupa ... (vezi toată discuția)