Am calitatea de sef de scara si am fost renumerata cu suma de 10 lei/luna pe baza unei conventii civile,de care nici nu sunt sigura ca exista,ca am semnat sau ceva de genul.Oricum,am primit zilele astea o comunicare de la AJPIS ca pe perioada 01.10.2010-01.10.2011 am avut concediu de maternitate si am incasat indemnizatie de crestere copil si totodata am avut si aceasta conventie civila si nu am declarat-o,iar acum trebuie sa restitui toata suma pe care am primit-o ca indemnizatie!
Nu stiu cat e de legal,daca mai este cineva in aceasta situatie si ce sfaturi pot primi ptr ca sunt disperata!!
Pe perioada CCC nu trebuie sa realizati venituri din salarii, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole supuse impozitului pe venit, intrucat acest lucru duce la supendarea platii indemnizatiei pentru CCC.
Pe toata perioada CCC ati avut inceiata acea conventie ?
Nu mai tin minte,s-a intamplat in 2007-2008 cu administratorul din acea perioada,eu nu am acasa un exemplar,cei de la asociatie pare-se ca nu-l gasesc.Cineva mi-a spus ca acea conventie ara limitata pe peroada acelui administrator si la venirea unui nou administrator trebuia incheiata alta conventie