avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Diminuarea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Diminuarea pensiei

...din luna octombrie,am primit pensia diminuata cu cc 70 de lei,si am observat ca mi sa redus si din punctajul primit la decizia de pensionare...mentionez,ca inainte de primirea pensiei reduse si taierea punctajului,nu am primit nimic oficial,ca sa fiu anuntat care este motivul...va rog sa-mi spuneti cum sa procedez...am anuntat casa de pensii,dar e a 3 luna,in care nu am primit nici un raspuns..!!..va multumesc...!!!...cu respect,o zi buna...!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:30, 10 Noiembrie 2014
ar fi bine sa solicitati informatii de la CTP. daca a fost o recalculare din oficiu, trebuia sa vi se comunice o noua decizie...
..de acord cu dumneavoastra...dar decizia nu am primito,si dupa cum am mai afirmat,sa taiat pur si simplu din pensie,fara nici un anunt,adica din punctajul pe care lam avut timp de 2 ani...am anuntat casa de pensii ,functionar,care ma anuntat ca voi fi anuntat telefonic...fapt care de trei luni ,nu sa petrecut...!!! va multumesc pentru raspuns...!!..nu stiu perioada,la care trebuie sa primesc un raspuns,dar Ii voi actiona in instanta,dupa cc 4-5 luni,daca nu primesc raspuns..!!
..am facut o contestatie,pentru diminuarea pensie,si dupa cc 3 luni,mi s-a refacut pensia la loc,sau returnat banii din urma,fara trimiterea unei noi decizii..!!
Inseamna ca a fost o eroare a Casei de Pensii pe care si-au insusit-o si au reparat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie incasata necuvenit balanescu angela balanescu angela Buna seara! As vrea sa ajut o vecina care are urmatoarea problema: In luna mai 2010 a primit o decizie de la Casa Judeteana de Pensii in care este ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua !! sunt pensionat cu gradu 2 de invaliditate din anul ... Oprea Scarlat Oprea Scarlat Bună ziua !! Sunt pensionat cu gradu 2 de invaliditate din anul 2004 anul acesta în august mi-a dat gradu 1 de invaliditate și am primit acasă decizia ... (vezi toată discuția)