avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision administrare credit franci elvetieni
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision administrare credit franci elvetieni

in 2010 am semnat un acord cu banca prin care comisionul de risc se transforma in comision de administrare, cum pot elimina acest comision prin mediere?
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 12:39, 17 Ianuarie 2014
Luați legătura cu un mediator și chemați banca la mediere. Dacă banca va accepta medierea, veți solicita eliminarea acelei clauze, pe considerentul că este abuzivă.
buna ziua, multumesc pentru raspuns, o sa fac toate demersurile necesare, cei de la banca au propus medierea.
Bravo banca domnului @titidan!!!! :bow:
Da, o bancă ce a înțeles beneficiile medierii .Felicitări ! :)
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Foarte bine ca banca a propus sa medieze problema. Banca va fi foarte bine pregatita pentru negociere in acest caz, va sti exact ce si cum sa va propuna, si ce sa accepte. Va trebui sa va pregatiti si d-stra bine pentru negociere, si daca este cazul sa va luati si un avocat care sa va reprezinte si el in mediere. Astfel aveti sanse de reusita mai mari.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2014
ILIE DORIN, Mediator

Alte discuții în legătură

Mediere. este legala si constitutionala... Seffer Laurentiu Seffer Laurentiu [/i][b]Este legala si constitutionala stipularea intrun contract de credit bancar clauza ca litigiul intre parti poate fi solutionata pe calea proceduri ... (vezi toată discuția)
Legea medierii a trecut de senat Zeno Daniel Sustac Zeno Daniel Sustac V-a aparea o noua profesie,cea de mediator.O noua profesie liberala,cu tenta juridica.Teoretic instantele se vor degreva de cauze si justitia v-a functiona mai ... (vezi toată discuția)
Mediere-poprire pe salariu- executor judecatoresc Birou de Mediator Tatiana Calaras Birou de Mediator Tatiana Calaras Buna seara, am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat, in legatura cu o executare judecatoreasca de infiintarea popririi pe salariu a unui imprumut bancar ( ... (vezi toată discuția)