As vrea sa știu care sunt drepturile și obligațiile soției fata de soț în condițiile în care soțul alege sa lucreze în străinătate, fiind astfel plecat de acasă aproximativ 11 luni pe an, și asta deja mai multi ani la rând.
Părerea mea este că problema este atât juridică, cât şi psihologică. Juridic e simplu, cere divorţul . Dar doamna nu face parte din categoria femeilor părăsite pentru altă femeie, ci din acelea abuzate, chiar şi din depărtare, de un om posesiv (posibil cu probleme psihice).
ªi dacă doamna mai vede la televizor păţaniile unor femei dornice de divorţ, suportă, din frică.
Sfatul meu este: doamnă, încercaţi să răriţi, treptat, convorbirile telefonice cu domnul, să-l dezobişnuţi să vă aibă permanent în minte.
Apoi, nu trebuie să-l informaţi despre toate faptele dvs. Socializaţi, înconjuraţi-vă de oameni reali. Domnul trăieşte o relaţie falsă, virtuală cu dvs.
Divort
dicnor
Buna ziua. O intrebare: unul din soti doreste neaparat divortul pe motiv de infidelitate a celuilalt ( o gelozie extrema nefundamentata de ceva ) dupa o ... (vezi toată discuția)