avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord vecin

Buna ziua.
Lociuesc intr-o casa familiala, avand zid comun cu vecinul care doreste sa-si vanda casa pentru a se infiinta o casa de copii. Destinatia imobilului cumparat va fi de servicii sociale sau ceva asemnantor.
Se poate schimba destinatia unei locuinte in altceva fara acordul vecinului adiacent?
Ce lege imi garanteaza (daca exista asa ceva) sa trebuiasca sa -mi dau acordul pentru schimbarea destinatiei spatiului de locuit?
Va multumesc,
enikoe
Cel mai recent răspuns: enikoe , utilizator 11:37, 10 Aprilie 2009
Trebuie sa va ceara acordul indiferent de destinatia imobilului .Nu conteaza destinatia.
Nu.
Legea nr. 50/1991. ;)
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2009
Corina Capotã, Avocat
Multumesc frumos.
enikoe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa acord vecini lore23 lore23 Buna.Doresc infiintarea unui PFA,in domeniu de broker imobiliar (agent imobiliar).Eu detin o proprietate (o casa) intr-o curte comuna,si as dori sa declar acea ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru infiintare salon coafura - cosmetica MishaH MishaH Imi puteti spune care este legea in vigoare care atesta faptul ca nu poate functiona o societate comerciala intr-un apartament (salon coafura-cosmetica) fara ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui restaurant la parterul unui imobil, fara acordul celorlalti locatari adriana221 adriana221 Buna ziua, Am si eu nevoie de un sfat. Sunt proprietara unui apartament dintr-un imobil aflat in centrul istoric al orasului Brasov. La parter, chiar sub ... (vezi toată discuția)