avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Costul unei consultante la un birou de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Costul unei consultante la un birou de avocat

Am stabilite mai multe intalniri la cateva birouri de avocatura, de genul...x si asociatii. Insa nu cunosc care sunt tarifele. Mentionez ca vom consulta mai multe case, si dupa cateva intrevederei probabile, ne vom face alegerea. Asadar as dori cateva cotatii aproximative macar. Iar plata banuiesc ca se face la final la secretara sau direct avocatului/avocatilor? Asadar daca-s mai multi, cui ii cer/dau ? celui care conduce...consultatia? Sper sa nu par aiurita, insa chiar nu stiu practicile avocatilor ca slava Domnului n-am avut nevoie. Insa acum...trebuie...
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 00:28, 15 Decembrie 2009
Nu exista tarife fixe, onorariile avocatilor fiind negociate direct cu acestia. Pentru consultanta, puteti intreba cat costa inainte de stabilirea datei intalnirii.
Daca sunt mai multi avocati dvs va veti consulta doar cu unul singur.Plata se poate face direct avocatului.Acum depinde de fiecare firma in parte.Cel mai bine este ca in momentul in care stabiliti o intalnire sa intrebati cat costa o consultanta juridica.
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2009
Avocat Ana-Roxana Alexe, Avocat
daca veti consulta un avocat sau mai multi puteti sa intrebati pe oricare dintre ei care sunt costurile su plata se poate face la avocat sau la secretariat. onorariile sunt negociabile.
costurile orei de consultanta difera foarte mult de la cabinet la cabinet, firma la firma, avocat la avocat...;) un onorariu de bun simt este de 150 lei-300 lei/h in Bucuresti si 50 lei - 150 lei in provincie.Acestea sunt doar niste costuri aproximative si pot fluctua in sus si in jos, depinde de avocat si de client.Totul este negociabil....:thumbup:
Corect, totul este negociabil. Sunt totusi de parere ca speta pe care o veti prezenta va avea aportul considerabil cu privire la onorariu.

Alte discuții în legătură

Informare onorarii avocati mponta73 mponta73 Buna ziua As dori sa aflu ce tarife se practica pentru onorariul unui avocat care te reprezinta intr -un proces. (vezi toată discuția)
Onorariu consultatie juridica! noisette noisette buna dimineata! as dori sa stiu cam cat costa o consultatie juridica pentru o persoana fizica si cat costa o consultatie juridica pentru o persoana ... (vezi toată discuția)
Valoarea onorariului pentru o reabilitare judecatoreasca...? cristi.net cristi.net Intentionez sa demarez o actiune de reabilitare judecatoreasca. Evident, in acest scop am nevoie de serviciile unui avocat. Ma poate ajuta cineva cu o opinie ... (vezi toată discuția)