avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Informare onorarii avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Informare onorarii avocati

Buna ziua
As dori sa aflu ce tarife se practica pentru onorariul unui avocat care te reprezinta intr -un proces.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:26, 21 Iunie 2014
depinde de complexitatea cauzei, consultati unul sau mai multi avocati din zona dvs, expuneti situatia de fapt si veti primi si informatiile cu privire la onorariu
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2014
Anamaria Plevit, Avocat
Am platit o consultatie unui avocat si i am facut o imputernicire avocationala cu costul de 350.Ma gandesc ca un onorariu nu ar costa totusi mai mult de 1500 pentru a ma reprezenta in proces.Nu am fost implicata in nici un proces si nu cunosc tarifele.
onorariul pentru proces difera de la un avocat la altul.
munca depusa de avocat in proces este incomparabil mai mare decat cea din cadrul unei consultatii, asa ca nu consider a fi prea bun, acest rationament al dvs.
depinde si de tipul procesului, de durata, de obiectul procesului....dar si de sanse deoarece daca nu esti sigur de reusita si totusi clientul insista, atunci ii percepi un onorariu mai mic si un onorariu mai mare in caz de succes
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2014
MYRA CIMPEAN , Avocat
Depinde de multe lucruri.
Spre exemplu un proces poate dura doua termene sau 20...
Depinde si de ceea ce vreti sa obtineti sau de ceea ce ati putea sa obtineti.
Depinde daca va grabiti sau ce interes aveti.
Depinde de multe lucruri...

Ca sa aflati un raspuns concret la intrebarea dvs. nu va ramane decat sa intrebati mai multi avocati cat va costa procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costul unei consultante la un birou de avocat aniela parvu aniela parvu Am stabilite mai multe intalniri la cateva birouri de avocatura, de genul...x si asociatii. Insa nu cunosc care sunt tarifele. Mentionez ca vom consulta mai ... (vezi toată discuția)
Etica avocatului,dupa ce mi-a luat banii pe consultatie, nu a vrut sa ma ajute cu cazul meu. ContSters366675 ContSters366675 Am platit consultatia la un avocat roman, i-am spus de la inceput ce bani am si mi-a spus ca-mi va lua cazul, ca ma va ajuta, promisiuni, dar dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat- consultatie ContSters414820 ContSters414820 Cit costa o consultatie ,e dupa ceva anume pretul ? (vezi toată discuția)