avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Venituri luate in considerare pentru pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Venituri luate in considerare pentru pensie alimentara

sotul lucreaza cu carte d munca la bingo romania unde castiga 400 ron plus bonuri, si paralele are si un contract de manadat la allianz tiriac unde castiga p baza d comision,,ajungand si la 4000-5000 ron...sunt luat ambele in considerare pt plata a 1/4 din venituri?pot sa nu fiu de acord cu plata unei sume fixe si sa vrea procent din castiguri?
Cel mai recent răspuns: ContSters243704 , utilizator 21:41, 19 Ianuarie 2014
Da, ar fi ok, v-ar fi de folos daca ajungeti in instanta.
bonurile de masa nu se pot lua daca ai un copil in grija,tatal sa manace si copilul nu de aceste bonuri,sunt constante,ar trebui puse si ele,de ce nu?
gi-jane2 a scris:

Nu aveti cui sa cereti doamna, daca vreti sa divortati la notar trebuie sa va intelegeti pe toate aspectele inclusiv asupra pensiei in suma fixa.
Daca nu va intelegeti, veti ajunge in instanta unde puteti cere 1/4 din venitul net, insa cade in sarcina dvs sa dovediti cat e netul real daca sunt venituri pe care el le ascunde si nu sunt inregistrate.
offtopic: va rog sa respectati regulamentul de poatare si sa nu mai scrieti ca pe mess cu k si precurtari de acest tip, multumesc.



perfect de acord cu colega.
doar prin proces in instanta puteti sa solcitati ceva, nu la notar.la notar va intelegeti pe toate aspectele si gata!

in instanta aveti sansa sa se stabileasca si suma certa
daca plec cu copilul de aksa si dupa bag divort e vreo problema? trebuie sa anunt undeva?ca a zis ca pana la terminarea procesului nu imi da baiatu....sa zicem sa plec,pt ca in aceasta casa nu se mai poate sta, si nu o sa vrea sa imi dea lucrurile mele personale si ale copilului gen patut,scaun masa,haine etc,,,ce pot sa fac, anunt politia si merg cu ei sa le iau?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebări pensie de întreținere bijou8 bijou8 Buna ziua, Am urmatoarele intrebari legate de plata pensiei alimentare: 1.Daca tatal nu are serviciu este obligat la plata unei pensii de 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Plata cuantum pensie de intretinere de buna voie eagle_free eagle_free Buna ziua. Vreau sa ma interesez pentru un prieten care are obligatia platii pensiei de intretinere pentru un copil minor, fiind divortat de sotie. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste, practic, pensia de intretinere? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Revin cu o intrebare referitoare la plata efectiva a [b]pensiei de intretinere minor[/b]. In acest moment eu ca si tata ar trebui sa platesc ... (vezi toată discuția)