ContSters307306 
	    	Utilizator

ContSters307306 
	    	Utilizator	    

BUNA ZIUA.AM DAT UNEI PERSOANE SA-MI CUMPERE UN AER CONDITIONAT SI O MASINA DE SPALAT,AMBELE IN VALOARE DE 1000 EURO.DAR ACESTA LE-A CUMPARAT...PE NUMELE FIRMEI SALE.AS DORI SA AFLU CE ARE DE CASTIGAT ACEA PERSOANA CUMPARAND PE FIRMA LUI DIFERITE PRODUSE???MULTUMESC.
 Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Are de castigat TVA-ul platit.
 Ares-3, moderator
 Ares-3, moderator 	
			 ContSters307306 
	    	Utilizator

ContSters307306 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters159316	                   

am un pvcontraventie pentru neplata rovigneta . 
 in realitate rovigneta  a fost platita insa   cei care au incasat rovigneta  au  incasat gresit  adica au ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters159316	                   

am un pvcontraventie pentru neplata rovigneta . 
 in realitate rovigneta  a fost platita insa   cei care au incasat rovigneta  au  incasat gresit  adica au ... (vezi toată discuția)

Nelly37	                   

Buna seara!
Acum 6 ani, am cumparat o garsoniera cu credit ipotecar , pe o perioada de 30 ani. Legal, mi se permite sa inchiriez garsoniera?
O seara minunata! (vezi toată discuția)
	                    Nelly37	                   

Buna seara!
Acum 6 ani, am cumparat o garsoniera cu credit ipotecar , pe o perioada de 30 ani. Legal, mi se permite sa inchiriez garsoniera?
O seara minunata! (vezi toată discuția)

carsim4	                   

Mai pot recupera in 2012 cheltuielile de judecata obtinute in baza unei sentinte irevocabile in anul 2009? Sau este prea tarziu sa apelez la un executor ... (vezi toată discuția)
	                    carsim4	                   

Mai pot recupera in 2012 cheltuielile de judecata obtinute in baza unei sentinte irevocabile in anul 2009? Sau este prea tarziu sa apelez la un executor ... (vezi toată discuția)