avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acceptarea succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acceptarea succesiunii

Am o intrebare:declaratia de acceptare a succesiunii care se face in termen de 6 luni de la decesul unei persoane la un notar public trebuie sa fie insotita si de anexa 23 sau pur si simplu se depune la notar fara sa fie necesara alte documente (titluri de prorpietate etc).
Intreb pentru ca am vrut sa incep succesiunea dar sunt o groaza de acte gresite(titluri de proprietate prost intocmite) si in termen de 6 luni nu am cum sa incep succesiune.

MUltumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters78406 , utilizator 08:11, 10 Aprilie 2009
Si ulterior va puteti adresa instantei de judecata intrucat la notar va costa mult mai mult decat la instanta daca sunteti mai multi mostenitori.
Va multumesc frumus tuturor care mi-ati raspuns!
Am inteles acum cum trebuie procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune tanasecatalin41@yohoo.com tanasecatalin41@yohoo.com maximul de ani pentru deschiderea succesiuniisi pasii ce trebuie urmati+actele necesare(cred ca au trecut vreo 15 ani) (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a indica succesorii monahelenus monahelenus Ce pot face daca citarea la succesiunea dupa bunici a venit dupa termenul de 6 luni. eu nu am avut cunostinta de decesul acestora. Mai am vreo sansa de a ... (vezi toată discuția)
Succesiune ionescu_anamar ionescu_anamar Vreau sa fac succesiunea dupa mama, de la moartea careia a trecut deja un an.La aceasta succesiune ar trebui sa participe sotul ei(s-au casatorit cu un an ... (vezi toată discuția)