avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie produs

buna ziua . am cumparat de la cineva din cluj un smart tv care se afla in garantie.am certificatul de garantie si factura tv-ului dar e pe numele celui de la cluj. eu sunt din bacau. pot merge eu cu el la reparat in bacau ? garantia este transmisibila ?
multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2014
cornel4772, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:10, 14 Ianuarie 2014
Trebuie sa mergeti intr-un service agreat aflat in certificatul de garantie. Prezentati factura si CG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs cumparat defect deea_seer deea_seer Buna ziua. In urma cu 39 de zile am achizitionat un tv de la flanco. A mers foarte bine pana acum 2 zile cand in colturi au aparut pete albe care pe fundal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, .....am o speță ,emag, depanero și dolarii , am ... Ion Ionutz_112 Ion Ionutz_112 Buna ziua, .....am o speță ,eMag, Depanero și dolarii , am și eu o situație , am achiziționat de la o doamna prin olx un telefon iPhone second hand , ... (vezi toată discuția)
Inlocuire mp3-player in garantie cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa va consult intr-o problema pe care o am in legatura cu un mp3 player pe care l-am cumparat acum aproape un an si pe care vanzatorul nu ... (vezi toată discuția)