avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări hrbusiness
                      Utilizator

hrbusiness
                      Utilizator                    

hrbusiness, utilizator
 hrbusiness, utilizator                   
                 iuli113	                   

se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate)  in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan  este ... (vezi toată discuția)
	                    iuli113	                   

se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate)  in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan  este ... (vezi toată discuția)

Marius0012014	                   

Titlul de proprietate al bunicilor mei nu include si pamantul intravilan ci doar cel extravilan. 
Intrebarea mea este de ce primaria nu au trecut si pamintul ... (vezi toată discuția)
	                    Marius0012014	                   

Titlul de proprietate al bunicilor mei nu include si pamantul intravilan ci doar cel extravilan. 
Intrebarea mea este de ce primaria nu au trecut si pamintul ... (vezi toată discuția)

vulpys	                   

buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)
	                    vulpys	                   

buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)