avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Gelozie dusa la extreme, caz de divort? Mi-a dat prima ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Gelozie dusa la extreme, caz de divort? Mi-a dat prima palma de fata cu soacra!

cum sa fac? sunt disperata? nu pot sa vb cu nimeni din jur, nu vreau sa se stie inca! Am un baiat de 2 ani jumate. Am stat pe maternitate 2 ani, mi-am gasit un job nou mai bine platit si am cursuri si seminarii de facut in alt oras. M-a sunat intr-o seara, eram la masa cu 12 colegi, nu singura, nu cu barbati!! nu am reusit sa raspund la timp, cand am raspuns a inceput sa-mi vorbeasca foarte violent! I-am inchis telefonul. Am ajuns acasa si mi-a zis sa plec, ca-mi rupe picioarele, din curva ordinara nu m-a scos! Am incercat sa-l calmez cand m-a lovit, copilul si parintii lui erau de fata. In cei 10 ani de cand ne stim, 5 ani de casatorie, nu a fost gelos, decat inca odata dupa cei 2 ani de maternitate.
Vreau sa divortez! Eu nu pot accepta asa ceva, am avut o copilarie in care am suferit mult si am jurat ca eu nu voi permite ca acest lucru sa traiasca copilul meu.
E greu, ma gandesc la copil, ce v-a face? Este viata mea si nu pot sa-mi imaginez viata mea fara el, zi de zi sa fie acolo, lkanga mine.
Va rog sa-mi dati un sfat, cum sa fac? Am martori referitor la seara pt care el ma acuza curva, am stat in camera cu o colega, exista camere la Hotel. Ma gandesc sa-l acuz de calomnie si sa incep demersurile pt divort? Cum sa incep? Ce sa fac? Imi vreau copilul langa mine permanent, nu vreau sa-l despart de tata si nici de bunicii paterni care ii cam tin locul tatalui care e mereu prea dur si prea ocupat sa-si petreaca timpul cu copilul. Prefera TV-ul.
Avem bunuri de impartit. Va rog sa ma ajutati! Ce sa fac? Asa nu mai poate continua ......
Multumesc
Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 12:30, 17 Ianuarie 2014
pentru inceput , si vorbesc la modul serios avand in vedere disperarea din mesaj, ar trebui sa faceti :
1. un consult la un psiholog ( marital) impreuna, NU traumatizati copilul....
2. daca ulterior considerati ca NU puteti continua , actionati in instanta divortul.
3. nu aveti sansa de castig cu calomnia , daca nu a fost in public...

Daca aveti leziuni (certificat medico-legal) in urma lovirii sau macar martori puteti face reclamatie prin Parchet pentru lovire !
In casa cui locuiti acum ?
Buna ziua,

In situatia in care considerati ca nu mai puteti continua casatoria, indicat ar fi sa incepeti formalitatile pentru divort. Divortul nu inseamna despartirea definitiva a copilului de tata intrucat acesta poate beneficia de un progam de vizitare. De asemenea puteti mentine legatura si cu bunicii paterni. Partajul se poate face in cadrul divortului sau separat pentru a evita tinerea in loc a solutionarii divortului. Luati legatura cu un avocat pentru a se ocupa de aceste probleme.
dvs va cunoasteti sotul cel mai bine, dar daca il iertati odata situatia o sa se repete, iar copilul dvs nu o sa creasca intr-un mediu sanatos. In caz de divort, legatura copilului cu ambi parinti, este bine venita, astfel copilul o sa se simta iubit si in siguranta. Bunurile se impart prin partaj si viata poate continua. Dvs. stati si analizati situatia in care va aflati si luati cea mai buna decizie pentru dvs si copil.
daca ti-a dat o palma sa fii sigura ca va veni si a 2a si asa mai departe.nu ai ce sa astepti, nu se va schimba si totul se va repeta.nu esti singura care divorteaza sau partajeaza ceva.succes!

Alte discuții în legătură

Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Incepere divort DM DM Salut sunt nou pe aici , am o problema cu tata care o bate o mama .Mama are un certificat medico-legal de vro 8 ani , in primul rand as dori sa stiu dupa cat ... (vezi toată discuția)
Violenta,divort,copil Costin85 Costin85 Buna ziua!Vreau sa ma ajutati va rog si pe mine cu parerile dumneavoastra.Am o sora care isi duce cu umilinta zilele langa sotul sau !Acesta a urmat o cale ... (vezi toată discuția)