avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intocmire factura pfa prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intocmire factura pfa prestari servicii

buna ziua.
sunt pfa, caen 4332,prestari servicii-lucrari de tamplarie si dulgherie.
am un contract cu o firma de la care achizitionez pe baza de factura tamplarie pvc pe care ulterior o montez la client .nu pun adaos la marfa achizitionata .profitul fiid din activitatea de montaj.
Problema mare (pentru mine) este ca nu stiu cum sa facturez ,ce trebuie scris exact in factura pe care o emit clientului.deja am doua montaje facute si imi este frica sa facturez ca sa nu scriu vreo prostie.
multumesc mult de raspunsuri.
cu stima,M.Buliga
Cel mai recent răspuns: marius-buliga , utilizator 10:18, 16 Ianuarie 2014
Treceti vanzare geamuri (sau cum sunt ele denumite pe factura de la firma de unde le cumparati) si al doilea rand manopera montaj geamuri.

La unitatea de masura pentru manopera treceti cum ati taxat: pe metrul liniar sau pe numar de geamuri montate.
La cantitati tregeti cati metrii liniari ati montat sau cate geamuri.
Ar mai fi o posibilitate sa va calculati un procent din valoarea geamurilor care sa reprezinte manopera si celelalte cheltuieli cu consumabilele pe care le folositi la montat.
Asta modalitate trebuie s-o treceti si in contractul pe care-l incheiati cu clientul.
multumesc mult de tot pentru clarificari.
toata stima si respectul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila comercializare geamuri termopane nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua Am urmatoarea situatie: Firma platitoare de TVA achizitioneaza pe baza de comanda tamplarie termopan (geamuri si usi din termopan, sita, pervaz) si ... (vezi toată discuția)
Proforma sau factura STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, O societate care produce tamplarie PVC (geamuri si usi) a obtinut un contract cu un beneficiar olandez, cu sediul in Olanda. Lucrarea de tamplarie ... (vezi toată discuția)
Sunt corecte inregistrarile efectuate? nicoletabeniuga nicoletabeniuga Microintreprindere platitoare de TVA COD CAEN 4334 activitate principala Informatii din certificatul constatator eliberat de ONRC: Sediu principal, nu se ... (vezi toată discuția)