buna ziua am si eu o intrebare .din iulie 2013 am intrat in somaj si din 3 otombrie m-am angajat in alt oras .acum beneficiez de 30%din indemnizatia de somaj pana in iulie 2014 si mi-am depus dosar si pentru prima de instalare acum 7 zile ptr ca mi-am schimbat domiciliul in orasul in care lucrez .de la 1 februarie firma la care lucrez o preia altcineva.intrebarea mea e mai beneficiez de cei 30% si de prima de instalare ,daca da eu pana pe 15 trebuia sa trimit adeverinte acum cum fac?
1. Legea 76/2002 spune ca beneficiati de cei 30% si de prima de mobilitate daca in 30 de zile va incadrati la alt angajator dar nu precizeaza expres daca este vorba de unul sau mai multi angajatori.
2. De aceea intrebati la AJOFM, ori la ANOFM, pe e-mail, la: anofm@anofm.ro
Somaj
bejatmarian
Daca ma angajez din somaj pe perioada nedeterminanta si dupa 3 luni patronul nu mai are de lucru poate sa ma dea iar in somaj? (vezi toată discuția)
Somer indemnizat 2014
Annc
Buna ziua!
Am si eu o intrebare referitoare la facilitatile pe care le au absolventii 2014 care se incadreaza in munca pe perioada primirii indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)