dulipovici 
	    	Utilizator

dulipovici 
	    	Utilizator	    

Barbat - pensionare anticipata partiala la varsta de 60 ani - conditie stagiu cotizare pt pensionare anticipata partiala - peste 35 ani
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			 Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Stefanilies	                   

Barbat nascut iunie 1957, 34 ani vechime cotizata din care 7 ani gr 2, cand poate iesi la pensie anticipata partiala (vezi toată discuția)
	                    Stefanilies	                   

Barbat nascut iunie 1957, 34 ani vechime cotizata din care 7 ani gr 2, cand poate iesi la pensie anticipata partiala (vezi toată discuția)

Tagetes	                   

Sunt nascut in 1954. Pentru a primi pensie anticipata trebuie sa am stagiul complet de cotizare ? Cat este acest stagiu pentru mine ?. Multumesc.  (vezi toată discuția)
	                    Tagetes	                   

Sunt nascut in 1954. Pentru a primi pensie anticipata trebuie sa am stagiul complet de cotizare ? Cat este acest stagiu pentru mine ?. Multumesc.  (vezi toată discuția)

ela_popa	                   

Buna ziua, 
As aveamarea  rugamintea de a ma ajuta sa aflu data posibila a pensionarii (fratelui meu) fara penalitate, in urmatoarele conditii:
1). Barbat, ... (vezi toată discuția)
	                    ela_popa	                   

Buna ziua, 
As aveamarea  rugamintea de a ma ajuta sa aflu data posibila a pensionarii (fratelui meu) fara penalitate, in urmatoarele conditii:
1). Barbat, ... (vezi toată discuția)