avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Apostila pe traducere pasaport
Discuție deschisă în Traduceri

Apostila pe traducere pasaport

Buna ziua !

Sunt cetatean roman, domiciliez in Franta si doresc sa stiu unde pot obtine traducere legalizata in franceza, cu Apostila, a pasaportului?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:18, 22 Ianuarie 2014
Pentru a evita o calatorie in Romania, luati legatura cu cel mai apropiat birou consular al Romaniei din Franta.
L.C.
Multumesc pentru sugestie, dar faptul ca al nostru Consulat la Marsilia, raspunde doar
printr-un robot, care nu ne directioneaza catre un operator, m-a determinat sa ma adresez Avocatnet-ului. O zi buna !
Nu stiam ca ati apelat la Consulat. Poate aveti mai multe sanse daca le transmiteti un e-mail cu cererea Dvs. Adresa de e-mail Consulat, 2 numere de telefon si alte detalii:
[ link extern ]
Din pacate solutiile nu sunt multe, poate daca insistati sau obtineti alte numere de telefon, veti reusi sa aveti un raspuns.
:luck:
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)
Procura sau declaratie care i diferenta? sant in franta , vreau ... miocha miocha Procura sau declaratie care i diferenta? Sant in Franta , vreau sa dau imputernicire fratelui meu pt dezbatera mostenirii sau de a vinde o casa. As vrea un ... (vezi toată discuția)
Imputernicire minori din italia in romania coryna_urziceanu coryna_urziceanu Buna ziua, Locuiesc in Italia si am o fetita de 11 ani care as dori sa o trimit in Romania cu o prietena,in luna iulie.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)