avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri PFA Plata Vechime munca
Discuție deschisă în Traduceri

PFA Plata Vechime munca

buna ziua,
au o intrebare in legatura cu deschiderea unei carti de munca. Sunt PFA traducator autorizat si anul trecut in 2013 am realizat venituri neasteptate, mai mari sau egale cu salariul minim pe luna. Acum, in ianuarie 2014 ar trebui sa depun declaratia privind veniturile realizate. Sa inteleg ca voi plati impozitul mai mare si automat si pentru pensie? Ce demersuri trebuie sa fac asa incat 2013 sa fie inregistrat in cartea de munca ( nu am mai avut una pana acum si nu am nici un an vechime) cu anul vechime. Trebuie sa platesc pentru fiecare luna acei bani pentru pensie si cand ii voi plati?
Chiar nu mai inteleg cu atatea declaratii, pe care din ele trebuie s-o depun? Daca mai trebuie sa completez acea declaratie cu acel tabel privind venitul pentru fiecare luna din 2014 si sa platesc pentru pensie , nestiind daca voi realiza sigur acele venituri. Ce se intampla daca nu le realizez si platesc pentru vechime?

Multumesc aniticipat!

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)
Declaratie pfa ica29 ica29 Buna ziua, in iulie 2013 am infiintat pfa, am depus decalaratia 220 la anaf cu venitul estimat, iar pe parcursul anului 2013 nu am avut deloc activitate. ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri anticipate pe 2014 voicudamian voicudamian Fiind PFA - traducator cu activitate inceputa si declarata la 1.07.2013, as dori sa stiu pentru ce suma trebuie sa intocmesc declaratia de venituri anticipate ... (vezi toată discuția)