avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctaj suplimentar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctaj suplimentar

Va rog sa ma informati daca la calcarea punctajului anual , pentru anii lucrati in grupa 1 si grupa speciala se acorda un spor de 50% . Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: fagaras1955 , utilizator 09:30, 20 Ianuarie 2014
Da.
Legea 263/2010

ART. 100
Persoanele care au desfasurat activitati in locuri de munca incadrate in grupele I si a II-a de munca, potrivit legislatiei anterioare datei de 1 aprilie 2001, cele care au desfasurat activitati in locuri de munca incadrate in conditii deosebite, conditii speciale sau alte conditii de munca, potrivit legii, beneficiaza de majorarea punctajelor lunare realizate in perioadele respective, dupa cum urmeaza:

b) cu 50% pentru perioadele in care au desfasurat activitati in locuri incadrate in grupa I de munca, potrivit legislatiei anterioare datei de 1 aprilie 2001, sau in locuri de munca incadrate in conditii speciale, potrivit legii;
multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie, grupa de munca letitiavoicu letitiavoicu Noua lege a pensiilor , 263/16.12.2010 propune conf articolului 100 un alt mod de majorare a punctajului persoanelor incadrate in grupa I-a si a II-a de ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie pentru limita de varsta BiancaTudose BiancaTudose Cu cat se majoreaza pensia pentru limita de varsta in conditiile iesirii la pensie cu reducerea stagiului de cotizare pt gr a II-a de munca? Daca se poate ... (vezi toată discuția)
Grupe de pensionare ipilt ipilt Buna ziua.As dorii sa stiu daca se tine cont la calcularea pensiei de grupele de munca avute pana in aprilie 2001,respectiv gr.I-a si gr.II-a?Va multumesc (vezi toată discuția)