avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inregistrarea, proba in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inregistrarea, proba in instanta

Inregistrarea vocii unei persoane care a fost facuta fara mandat de la judecator si este folosita ca proba in instanta, poate constitui temeiul unei plangeri penale din partea celui a carui voce a fost inregisrata ?

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:03, 21 Ianuarie 2014
Exista o distinctie intre particulari si stat...
Nulitatea constituie o sanctiune procedurala fara a exista insa si sanctiune penala.
Problematica scopului si a interesului legitim constituie o alta deschidere a unei discutii...prin raportare la o persoana particulara sau la stat.
Statul are si el mai multe organe cu legi de organizare si functionare diferite ceea ce determina competente diferite...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba in dosar oltul oltul pot fi folosite ca proba convorbirile telefonice si e-mailurile retro? (inregistrate si reascultate) sau pot fi folosite numai convorbirilr ascultate legal cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea audio - proba la up adrianady adrianady Am avut o cearta cu o anumita persoana care mi-a adus numeroase jigniri si vorbe urate, am avut un MP3 in buzunar care a inregistrat ,audio,altercatia in care ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio-video a politistilor in sediul politiei cristi33 cristi33 Buna ziua, Am reclamat un politist sef de birou, subofiter, la Parchet pentru abuz in serviciu. Am avut o alta reclamatie de solutionat la un alt politist ... (vezi toată discuția)