Buna ziua. Am locuit la parintii mei pana la varsta de 34de ani. Dupa terminarea liceului cand aveam 19 ani am inceput sa lucrez si de atunci si pana acum un an cand intre mine si tatal meu a aparut o situatie conflictuala si am fost nevoit sa nu mai locuiesc cu ei toate veniturile mele obtinute din salar au fost investite in proprietatea parintilor mei. Tatal meu spune ca eu nu am dreptul la nimic acolo deoarece nu am acte de proprietate, in curtea respectiva sunt doua case , un garaj si mai multe anexe , o casa mostenita de mama mea de la bunicul si cealalta facuta si cu aportul meu in mare masura. Parte cea mai complicata este ca eu nu am pastrat nici o chitanta prin care sa motivez real aportul meu la respectivele contributii aduse si v-as intreba cum s-ar putea sa mi se faca dreptate din moment ce eu am investit niste bani acolo si m-am ales cu nimica. Ce as putea face si daca in instanta as putea obtine macar despagubiri pt munca mea facuta pt ca parintii mei sa-si dea seama ca o mare parte din munca mea se afla in posesia abuziva a lor.
~ final discuție ~