avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cine e vinovat în situația prezentatã mai jos?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cine e vinovat în situația prezentatã mai jos?

salutare
dragi colegi va cer sa ma lemuriti si pe mine in urmatoarea problema
ma aflam stationat in perimetrul unui peco pasagerul meu din dreapta spate a deschis usa si am fost lovit/a lovit un auto care ma depasea pe partea dreapta
cine e vinovat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:18, 20 Ianuarie 2014
cine e vinovat eu sau el
eu pt ca pasagerul a descis usa
sau el pt ca sa cam strecurat prin dreapta mea
:offtopic: Vă rog să nu mai scrieți mesaje consecutive. Puteți să vă completați mesajele scrise timp de 30 de minute de la postarea lor. Pentru aceasta aveți la dispoziție butonul ”Editează”.
Mulțumesc anticipat.
Dupa parerea mea vinovatul principal de producerea accidentului este pasagerul care nu s-a asigurat si a deschis usa.
Asa cum am spus anterior, cand treci pe langa o masina stationata, oprita, parcata, nu treci tzup, tzup, cu gandul ca cineva poate deschide o usa, pastrezi totusi o distanta rezonabila ca nu se stie niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere amiabila rca padre padre buna ziua doresc o lamurire cu peivire la ordinul 8/2008 asigurarilor rca intelegere amiabila.In ziua de 14.07.2009 am parcat masina intr-o parcare ... (vezi toată discuția)
Accident rutier jupanu_cristi@yahoo.com jupanu_cristi@yahoo.com mergeam dinspre ploiesti spre bucuresti pe banda nr 2 cu viteza redusa deoarece aveam o masina in fata care mergea incet am fost depasit de pe banda 2 pe banda ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit într-o intersecție de cineva care a forțat semaforul, dar poliția a spus că e culpă comună pentru că nu am acordat prioritate de dreapta. sunt vinovat și eu? Relu24 Relu24 Buna ziua. Sambata am avut un accident auto cu victima. Intr-o intersectie am patruns pe culoarea verde a semaforului, am virat stanga si am asteptat sa se ... (vezi toată discuția)