avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara vs custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara vs custodie exclusiva

sotia mea a introdus in cererea de divort custodia exclusiva si pensia alimentara.

daca ipotetic voi fi scos din drepturi trebuie sa platesc si pensie alimentara?
ciudat ca desii ii trimit pensie alimentara spune ca nu imi pasa de soarta si sanatatea baiatului desii cand o intreb imi spune ca mi-am parasit baiatul!!!
cred ca pana la urma se da custodie comuna si plata pensiei alimentare
Si daca exercitati impreuna autoritatea parinteasca si daca o exercita exclusiv doar mama, oricum ati fi platit pensie pt ca minorul ramane al dvs.
ea a cerut custodie exclusiva si nu vrea pensie alimentara

eu ce fac? deja platesc de 4 luni pensie alimentara desii procesul nu a inceput!!

daca are castig de cauza sa zicem...mai platesc pensie alimentara desii ea nu a cerut?
Da, domnule, vei plati pensie. Instanta va stabili in ce fel veti contribui la intretinerea copilului. mai departe, mama poate sa nu va primeasca banii , e treaba ei, desi dreptul e al copilului, nu al ei.
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Tatăl biologic are vreun drept asupra copilului minor în vârstă ... Ani.74 Ani.74 Tatăl biologic are vreun drept asupra copilului minor în vârstă de 2 ani jumătate atâta timp cât nu l-a interesat până acum de el? Nu a contribuit cu ... (vezi toată discuția)
Probleme divort vlad100 vlad100 Buna Sotia doreste sa divorteze de sot din urmatoarele motive : consum bautura alcoolica excesiva , violenta fizica si psihica . Situatie : casa + 2 ... (vezi toată discuția)
Decădere din drepturile părintești Cameliageo Cameliageo Daca unul din părinți decade celalant părinte din drepturile părintești ,acesta mai are obligația de a plăti pensia alimentară?Sau poate da in judecata ... (vezi toată discuția)