avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajustare TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajustare TVA

Pentru o firma cu perioada fiscala trimestru, a fost anulata din oficiu inregistrarea in scopuri de TVA, incepand cu data de 01.11.2013.Mentionez ca firma are sold la 4424 si 44281 (reprezinta TVA aferenta imobilizarilor in curs).Exista si un mijloc fix neamortizat integral. Ce note contabile trebuie efectuate si ce declaratii trebuie depuse in acest sens? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce note contabile trebuie efectuate ? 1-2 1-2 Pentru o firma cu perioada fiscala trimestru, a fost anulata din oficiu inregistrarea in scopuri de TVA, incepand cu data de 01.11.2013.Mentionez ca firma are ... (vezi toată discuția)
Anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de tva - monografie contabila 1-2 1-2 Pentru o firma cu perioada fiscala trimestru, a fost anulata din oficiu inregistrarea in scopuri de TVA, incepand cu data de 01.11.2013.Mentionez ca firma are ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile pentru trecerea la platitor de tva robertdrilea robertdrilea Buna ziua, De curand societatea a trecut la platitor de TVA. Ma intereseaza care sunt notele contabile ce trebuiesc inregistrate in contabilitate? Precizez ... (vezi toată discuția)