avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati restante impozit pe venit pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati restante impozit pe venit pfa

am avut p.f. ambulant din 2005 pana in 2007.cand am inchis-o insepectorul fiscal mi-a spus ca, nu am de platit nimic la fisc,firma a fost pe pierdere,eu lucrand si la alta firma nu m-am dus in piata numai duminica .anul trecut am primit instiintare ca am de platit in jur de 900 lei,impozit profit si sanatate.cand m-am dus la ei cu actele ca,am fost pe pierdere nimeni nu ma bagat in seama,nici macar nu s-au uitat la acte.m-au trimis de la unul la altul, fara sa rezolv nimic.am platit vreo 200lei,dar nu mai am de unde plati.acum am primit ca am de platit 12 lei.nu mai inteleg nimic.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 10:41, 22 Ianuarie 2014
Nu trebuia sa fi platit nimic; si o oarecare datorie din anul 2007 era prescrisa la finele anului 2012!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentia nationala de administrare fiscala Tyto Tyto Ma numesc Adrian, si cer ajutorul intr-o obligatie de plata la fisc; In anul 2000 am facut un PFA pentru a vinde produse alimentare in piata; dupa 6 luni am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fiscul eqvagel eqvagel in 2007 am deschis o firma impreuna cu un cetatean italian.din diverse motive am hotarat sa inchidem firma care mentionez nu a avut activitate nici macar o zi ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire va rog ajutati-ma marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala deschisa in sept 2008 iar in iunie 2009 am inchis-o. Am facut toate demersurile necesare dar am o problema la finante. Am ... (vezi toată discuția)