avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... probleme cu fiscul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

probleme cu fiscul

in 2007 am deschis o firma impreuna cu un cetatean italian.din diverse motive am hotarat sa inchidem firma care mentionez nu a avut activitate nici macar o zi .in acest sens am o sentinta prin care firma este inchisa in anul 2008.pt ca am primit citatie de la fisc m am prezentat si mi s a adus la cunostinta cum ca am de platit vreo 4 mil lei impozit forfetar pe anul 2009 si ca pe ei nu i intereseaza ca firma este inchisa prin hotarare judecatoreasca. ce ma sfatuiti sa fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 09:22, 5 Iunie 2010
daca aveti hotararea prin care a fost inchisa activitatea nu aveti de ce sa va faceti probleme. Datoriile catre fisc sunt datorate doar de catre persoana juridica (societatea inchisa) care nu mai exista. Cei de la fisc incearca doar sa va intimideze...
guvernator mg a scris:
Datoriile catre fisc sunt datorate doar de catre persoana juridica (societatea inchisa) care nu mai exista.

Cred ca ati vrut sa spuneti ca se datoreaza doar de societatile care exista.
multumesc, asta am vrut sa spunem. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare societate danenache76 danenache76 Cum pot inchide o firma al carui administrator sunt, am 30 % din actiuni. Actionarul principal cu 70%, avea dubla cetatenie romano-americana, a decedat anul ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate comerciala solicitata de anaf allexx332 allexx332 Buna seara ! Ma lovesc de o situatie in care nu stiu ce sa fac . In 2006 am deschis o societate comerciala care nu a avut activitate decat in anul ... (vezi toată discuția)
Asumarea raspunderii administratorului firma fara datorii roxana35 roxana35 Am o firma care din 2003 nu a mai avut activitate, nu are nici un fel de datorii nici la furnizori si nici la finante. In 2008 am primit o adresa de la ... (vezi toată discuția)