Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ContSters79057 
	    	Utilizator

ContSters79057 
	    	Utilizator	    

ContSters79057 
	    	Utilizator

ContSters79057 
	    	Utilizator	    

ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

ContSters79057	                   

Daca o firma are ca obiect de activitate principala un cod CAEN 5224 si peste 100 coduri CAEN activitati secundare printre care si cod CAEN 4120. Dupa ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters79057	                   

Daca o firma are ca obiect de activitate principala un cod CAEN 5224 si peste 100 coduri CAEN activitati secundare printre care si cod CAEN 4120. Dupa ... (vezi toată discuția)

talmacel	                   

Buna ziua, 
Daca codul caen la firma il am 4120- Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale pot sa facturez servicii de electrica ... (vezi toată discuția)
	                    talmacel	                   

Buna ziua, 
Daca codul caen la firma il am 4120- Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale pot sa facturez servicii de electrica ... (vezi toată discuția)

arielle81	                   

Am rugamintea de a imi spune daca in cazul unei societatii cu o singura activitate principala, aceasta are dreptul sa se foloseasca si de celelalte activitati ... (vezi toată discuția)
	                    arielle81	                   

Am rugamintea de a imi spune daca in cazul unei societatii cu o singura activitate principala, aceasta are dreptul sa se foloseasca si de celelalte activitati ... (vezi toată discuția)