Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Inteleg ca este obligatorie incetarea suspendarea c.i.m. si transmiterea in REVISAL.
Astfel "acordul" angajatorului de a se face reangajarea dupa 2 luni de la data incheierii concediului de crestere a copilului poate fi considerat drept ilegal si un abuz din partea acestuia?
~ final discuție ~
 soparla87	                   

Buna ziua am si eu o intrebare eu trebuie sa incep munca si din cate am inteles acum trebuie sa incepi munca cu o luna mai devreme. As vrea sa stiu si eu cam ... (vezi toată discuția)
	                    soparla87	                   

Buna ziua am si eu o intrebare eu trebuie sa incep munca si din cate am inteles acum trebuie sa incepi munca cu o luna mai devreme. As vrea sa stiu si eu cam ... (vezi toată discuția)

maryb2	                   

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu o baza legala daca exista pentru urmatoarea situatie:
momentan sunt in cresterea copilului pe perioada  de un an de ... (vezi toată discuția)
	                    maryb2	                   

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu o baza legala daca exista pentru urmatoarea situatie:
momentan sunt in cresterea copilului pe perioada  de un an de ... (vezi toată discuția)

SoniaGeorgescu	                   

Buna ziua,
in cazul desfiintarii postului in perioada cic, dupa revenire conf legii exista obligativitatea mentinerii salariatei 6 luni in cadrul firmei... ... (vezi toată discuția)
	                    SoniaGeorgescu	                   

Buna ziua,
in cazul desfiintarii postului in perioada cic, dupa revenire conf legii exista obligativitatea mentinerii salariatei 6 luni in cadrul firmei... ... (vezi toată discuția)