avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

buna. am inmatriculat o masina anul trecut in februarie platind o taxa de 1250 euro dupa 6 luni am vindut masina si vreau sa recuperez taxa dar nu mai am copie dupa talon si dupa cartea de identitate a masinii din romania restul actelor le am am primit si negatiile de la afn . de unde pot scoate copiile dupa carte si talon? cel care a cumparato nu mai are pt ca a inmatriculato pe el.La politie la biroul de inmatriculari oare se gasesc e posibil sa imi dea sau cum sa fac?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara acte suciutizu suciutizu am cumparat un autoturism bmw x5 in anul acesta (mai 2016) doar cu un contract de vanzare -cumparare de mana,are carte de identitate si talon.intre timp mi s-a ... (vezi toată discuția)