Buna ziua. Masina este pe numele meu, eu sunt proprietar in acte. Vreau sa o trec pe numele mamei mele. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si de ce acte am nevoie? Va multumesc.
vreau un raspuns exact de ce documente am nevoie, daca trebuie sa merg apoi cu masina la rar sau ce mai trebuie facut.
mentionez ca vreau decat sa o trec pe numele mamei mele, sa fiegureze ea in acte ca sa pot sa imi fac asigurarea mai ieftina. nu vreau sa o radiez nici sa schimb numele masinii, doar proprietarul.
Masina se poate trece pe mama dvs.doar daca o vindeti catre dansa.Se parcurg aceeasi pasi ca si atunci cand ati cumparat-o dvs. Adica cu contract de vanzare cumparare, cu RAR, taxa auto la Finantele locale (care acum se plateste si pentru masinile din tara. Concluzia este ca nu prea merita sa faceti asta pentru ca reducerea primita la asigurare nu o sa vi se mai para atat de avantajoasa.
Intrebare
Cozmi
In primul rand nu stiu daca ma incadrez bine aici dar am si eu o problema/o nedumerire...deci sa va spun. Zilele astea am cumparat o masina care este pe o ... (vezi toată discuția)