avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... doua facturi diferite emise pt aceleasi servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

doua facturi diferite emise pt aceleasi servicii

am primit de la o firma de paza o somatie de plata.
sustin ei ca nu am achitat doua facturi, insa ambele facturi sunt emise pentru "servicii paza luna octombrie 2008" , dar sunt facturi diferite cu date diferite: respectiv 30.09.2008 si 31.10.2008.
intelegerea noastra era sa se emita factura la sfarsitul lunii pt serviciile efectuate.
cum imi poate profita acest fapt?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 19:24, 14 Aprilie 2009
Trebuie sa formulati de urgenta intampinare la cererea de emitere a somatiei de plata si sa precizati ca nu recunoasteti creanta pretinsa, in primul rand pentru ca ambele facturi se refera la aceeasi perioada a prestatiilor, si in al doilea rand pentru ca nici creditoarea nu si-a indeplinit obligatia de prestare a serviciilor pentru luna respectiva. Instanta va respinge cererea creditoarei si va indruma partile spre actiunea pe drept comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta certa si exigibila ! Tassaly Tassaly Buna ziua ! As dori sa aflu care sunt caile legale cele mai rapide pentru recuperarea unor creante ale firmei noastre ,creante pentru care avem toate ... (vezi toată discuția)
Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)
Cerere de anulare ContSters116348 ContSters116348 ]n cadrul unei somatii de plata i sa admis actiunea creditoarei aceasta neavand contract incheiat intre parti,facturile nu sunt acceptate la plata ... (vezi toată discuția)