Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 RamonaI	                   

Buna ziua am si eu o intrebare.....sunt in ccc pe 2 ani....copilul face 2 ani in data de 30 martie 2014....fiind legea care prevede ca trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
	                    RamonaI	                   

Buna ziua am si eu o intrebare.....sunt in ccc pe 2 ani....copilul face 2 ani in data de 30 martie 2014....fiind legea care prevede ca trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)

madylumy	                   

buna dimineata, am si eu o intrebare: un salariat aflat in concediu fara plata perioada 03 ianuarie - 29 februarie, data sfarsit suspendare este 29 feb., dar ... (vezi toată discuția)
	                    madylumy	                   

buna dimineata, am si eu o intrebare: un salariat aflat in concediu fara plata perioada 03 ianuarie - 29 februarie, data sfarsit suspendare este 29 feb., dar ... (vezi toată discuția)

florentina_cfm	                   

Rog cine stie sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari:
1. La 24 septembrie 2012 copilul meu implineste varsta de 2 ani. La ce data trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
	                    florentina_cfm	                   

Rog cine stie sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari:
1. La 24 septembrie 2012 copilul meu implineste varsta de 2 ani. La ce data trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)