avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dobanda subventionata FNGC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dobanda subventionata FNGC

Buna ziua, suntem un SRL si am primit informarea de la FNGC cu suma acordata ca ajutor minimis de contragarantare a unei linii de credit contractate la o banca. Va rog o monografie contabila cum sa inregistrez acea suma. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Subventie pentru comision contragarantare credit anita10 anita10 Buna ziua, ma poate ajuta cineva, va rog cu o monografie pentru inregistrarea subventiei cu caracter ajutor de minimis primit . Am primit informarea ca ni s-a ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila ajutor minimis obtinut de la ministerul fondurilor europene dumbravaluminita dumbravaluminita Societatea a obtinut un imprumut nerambursabil de tipul ajutorului Minimis, pentru plata salariului angajatului absolvent 2014. Ajutorul va fi acordat lunar, ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea donatiilor Mitzi76 Mitzi76 Intentionez sa infiintez o fundatie si as vrea sa stiu pe baza caror acte primare se inregistreaza in contabilitatea fundatiei cheltuiala cu o donatie ... (vezi toată discuția)