Stefan Bicov 
	    	Avocat

Stefan Bicov 
	    	Avocat	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 B_Cosmin	                   

Rog sa-mi spuneti cand reclamantul trebuie sa faca publica, prin ziar, anuntarea de chemare in instanta a paratului si ce art. din codul civil o ... (vezi toată discuția)
	                    B_Cosmin	                   

Rog sa-mi spuneti cand reclamantul trebuie sa faca publica, prin ziar, anuntarea de chemare in instanta a paratului si ce art. din codul civil o ... (vezi toată discuția)

ayleena	                   

Buna seara,
Am facut o cerere de divort, din culpa exclusiva a paratului. 
Sotul nu se prezinta la termene (2, pana in prezent), nici macar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
	                    ayleena	                   

Buna seara,
Am facut o cerere de divort, din culpa exclusiva a paratului. 
Sotul nu se prezinta la termene (2, pana in prezent), nici macar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)

didisidodo	                   

Doresc sa ma informez cum pot sa divortez in conditiile in care sotul este plecat din tara, nu este interesat de problema divortului si suntem despartiti de ... (vezi toată discuția)
	                    didisidodo	                   

Doresc sa ma informez cum pot sa divortez in conditiile in care sotul este plecat din tara, nu este interesat de problema divortului si suntem despartiti de ... (vezi toată discuția)