avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere ICRAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere ICRAL

Sunt chirias intr-un imobil nationalizat. Recent, mi-a expirat contractul de inchiriere si am fost la ICRAL sa-l reinnoiesc si de acolo mi s-a spus ca nu mi se poate reinnoi contractul intrucat "nu exista ordonanta" in acest sens. E adevarat ce mi s-a spus? Ce pot sa fac?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cdac , utilizator 22:44, 27 Mai 2019
Sunt persoana cu dizabilitate și luna aceasta imi expira contractul de închiriere cu icral se mi sa spus că nu mai pot prelungi contractul ce pot face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa mea e revendicata si nu am fost instiintati -va rog un sfat lauraflorina29 lauraflorina29 Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil nationalizat pe care l-am cumparat in 2004 de la ICRAL, dupa o lunga asteptare unde mi s-a spus ca s-a efectuat o cautare ... (vezi toată discuția)
Evacuare vecini groaznici Capshuna Capshuna Dragi cunoscatori ai legilor, am nevoie de un sfat juridic si posibile strategii de evacuare a unor vecini. Locuiesc intr-un imobil ... (vezi toată discuția)
Apartament in casa nationalizata repartizat cu fisa de folosinta enjoythesilence enjoythesilence Buna seara, Locuiesc intr-o casa nationalizata cu un numar de 4 apartamente. 2 apartamente sunt cumparate pe legea 112. Eu locuiesc, alaturi de parintii ... (vezi toată discuția)