avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare executare

Acum trei ani am primit la serviciu o poprire pe salariu de la un executor. Am facut o intelegere de plata cu aceste , am platit o luna , dupa care nu am mai putut sa platesc.As vrea sa stiu daca au trecut trei ani in care nu s-a mai intamplat nimic mai exista vreun temei legal in baza caruia sa se poata continua executarea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:16, 10 Februarie 2014
Angajatorul se supune executarii nu va elibereaza 1/3 din salariu, iar cand va primi decizia de infiintare pt a doue poprire, va instiinta executorul ca nu poate pune poprire pe 1/3 , ci pe mai putin ,pana la jumatate din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare. respinsa ca tardiva??? ancut75 ancut75 Somatie comunicata(cf sustinerii intimatului) 24.10.2012 - neurmata de acte sau forme de executare silita care sa conduca la executarea silita efectiva a ... (vezi toată discuția)