Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 stefyky85	                   

Buna ziua!As vrea si eu sa primesc raspuns la niste intrebari:
1. Am incheiat trei ani de studiu in invatamint superior,fara insa a ma inscrie la sesiunea din ... (vezi toată discuția)
	                    stefyky85	                   

Buna ziua!As vrea si eu sa primesc raspuns la niste intrebari:
1. Am incheiat trei ani de studiu in invatamint superior,fara insa a ma inscrie la sesiunea din ... (vezi toată discuția)

OmarP	                   

Am incercat sa studiez problema, insa nu am gasit un raspuns exact. Pentru fiecare raspuns afirmativ am gasit cel putin unul negativ, si invers.
Am terminat ... (vezi toată discuția)
	                    OmarP	                   

Am incercat sa studiez problema, insa nu am gasit un raspuns exact. Pentru fiecare raspuns afirmativ am gasit cel putin unul negativ, si invers.
Am terminat ... (vezi toată discuția)

AndreeaAndrei31	                   

Am fost cu toate actele necesare intocmirii dosarului de somaj. Am fost respinsa datorita faptului ca nu am examenul de licenta in rest am promovat toate ... (vezi toată discuția)
	                    AndreeaAndrei31	                   

Am fost cu toate actele necesare intocmirii dosarului de somaj. Am fost respinsa datorita faptului ca nu am examenul de licenta in rest am promovat toate ... (vezi toată discuția)