avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala in NCP - pedeapsa maxima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala in NCP - pedeapsa maxima

am o pb,am o plangere pe rol,dar dosarul este inca la politie,fiind vb de o agresiune impotriva fiului meu cu 27 de zile de ingrijiri de la IML. cu vechiul cod agresorul risca de la 6 luni la 3 ani de inchisoare,dar am inteles ca de la 1 februarie se schimba codul penal. oare se va schimba incadrarea acestei fapte? multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
claudiaivan, utilizator
Va spun din practica in situatii similare, in caz de condamnare, cand se va face individualizarea executarii pedepsei, instanţa va apreciat ca scopul coercitiv şi de prevenire a savarşirii de noi infractiuni, poate fi atins fara executarea pedepsei in regim de detentie, adica, se va suspenda conditionat executarea.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala in ncp claudiaivan claudiaivan Buna ziua,am un certificat IML pt vatamare corporala,cu ingrijiri de 27 zile si 8 martori care imi sustin nevinovatia.Cu vechiul cod penal ,pedeapsaa era intre ... (vezi toată discuția)
Cod penal art.180 Marcel_123 Marcel_123 La servici m-am batut cu un coleg ,l-am lovit din gresala la cot si el a dat cu pumnu si cu alte obiecte . acum daca el depune plangere ce se va intampla (vezi toată discuția)
Accident, despagubiri vlaad1 vlaad1 Buna ziua, Am avut un accident cu un an si jumatate in urma. Un taxi a derapat in fata mea si a intrat pe contrasens. Am avut un brat rupt si o entorsa. Am ... (vezi toată discuția)