avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reparatie auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reparatie auto

in urma unei tamponari usoare, se obtine dovada de reparatie; intrebare: exista un termen limita de efectuare a reparatiei?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 10:42, 27 Ianuarie 2014
Termenul de executare reparatie este de 30 de zile
hg1391
Art. 148. – Se interzice conducatorului de autovehicul sau tramvai:
20. Sa circule cu autovehiculul avariat mai mult de 30 de zile de la data producerii avariei.
Nu exista un termen pentru efectuarea reparatiei autoturismului avariat. Termenul de 30 de zile se refera la posibilitatea de a circula in interiorul acestui termen cu autoturismul nereparat.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare rar după reparații auto stivuitoare stivuitoare Autovehiculele care au avarii în urma accidentelor la sistemul de siguranta, directie, frânare, suspensie, sau orice avarie care poate pune în pericol ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita de lege in care trebuie sa imi repar avariile auto? Dntz_dntza Dntz_dntza Am o problema: azi m-a oprit o domnisoara de la politia rutiera si mi-a cerut actele la control printre care si autorizatia de reparatie pentru bara de pe fata ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, in data de 06.06.2014 imi vor expira numerele rosii. Eu sunt in Cluj-Napoca, numerele se vor scoate din Targu Mures (se va ocupa o firma la care ... (vezi toată discuția)