Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

madydiacan 
	    	Utilizator

madydiacan 
	    	Utilizator	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

Aurelian Cîcu 
	    	Consilier juridic

Aurelian Cîcu 
	    	Consilier juridic	    

Dumneavoastra faceti plangerea contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal si solicitati ca agentul constatator sa faca dovada ca ati parcat intr-un loc de parcare platit. Si sa va faca si dovada platii pentru acel loc.
 Aurelian Cîcu, Consilier juridic
 Aurelian Cîcu, Consilier juridic 	
			 dumitrubololoi	                   

Buna ziua.
Am primit o amenda de la politia locala Tg-Jiu pentru parcare pe loc rezervat persoanelor cu handicap. Nu fac asa ceva daca sunt constient ca acel ... (vezi toată discuția)
	                    dumitrubololoi	                   

Buna ziua.
Am primit o amenda de la politia locala Tg-Jiu pentru parcare pe loc rezervat persoanelor cu handicap. Nu fac asa ceva daca sunt constient ca acel ... (vezi toată discuția)

denisimona	                   

Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)
	                    denisimona	                   

Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)

Ranete	                   

Am luat o amenda data de politia locala constanta pentru neplata parcarii prin sms la ora 15.24. Eu lasand masina si platind parcare  ulterior la ora 15.30 am ... (vezi toată discuția)
	                    Ranete	                   

Am luat o amenda data de politia locala constanta pentru neplata parcarii prin sms la ora 15.24. Eu lasand masina si platind parcare  ulterior la ora 15.30 am ... (vezi toată discuția)