avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa partaj

ati putea sa imi spuneti care este taxa pentru deschiderea partajului dupa divort ?
19 RON si TJ 0,3

succes
av. Ileana Schwarz
Depinde daca va contestati cotele, valoarea bunurilor, masa de partajat etc.
Pentru ca in aceste cazuri, platiti si la valoare.
Succes!
este vorba de partajarea unor datorii facute la banca in timpul casatoriei.la 2 luni dupa imprumut fosta sotie a plecat si eu am platit tot. doresc jumatate din suma platita . daca fosta va contesta suma..... cine va plati "la valoare " ?
Aveti 2 actiuni. Una este pur si simplu de partaj.Cu taxa fixa. si mai exista uan in constatare a cotelor. Cereti ajutorul unui avocat.NU puteti ramane in paguba cu acea suma.
Din mesaj inteleg ca nu ati facut partaj, corect?

succes
av. Ileana Schwarz

casatoria a fost desfacuta de comun acord . in actiunea de divort am specificat ca nu exista bunuri comune.sentinta este irevocabila. intr-adevar bunuri comune nu au existat , dar datorii da . astfel eu am ramas sa platesc la o banca 4000 ron , la alta banca 4700 ron imprumut plus 1800 o descoperire de cont ,( bani pe care i-am scos tot in timpul casatoriei ). sunt bugetar cu un salar de 8000 ron. ca sa pot face fata datoriilor cam la 6 luni de cand fosta sotie parasise domiciliul , inainte de introducerea actiunii de divort am mai facut eu un c.a.r. de 4000 ron . din 8000 salar am rate lunare de 5000 ron , plus facturi ....nu pot achita ratele la timp . platesc asa de 3 ani si mai am vreo 2 ani de plata. bancile ma suna si imi trimit hartii peste hartii la munca . ma defaimeaza spunand ca sunt rau platnic . ce pot face sa recuperez de la fosta sotie jumatate din suma datorata la banci? scrie-ti-mi va rog legea dupa care ma pot ghida sa o dau in judecata .
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2009
mancipri, utilizator

Alte discuții în legătură

Achitare ..datorii !! ..in timp de divort.....!! ion-alin ion-alin ...In timpul divortului am vandut un bun (auto) unei peersoane laa care aveam niste datorii !! .....fiind un bun comun(CU CARE AM ACHITAT DATORII de care ... (vezi toată discuția)
Partaj datorie comuna ileana12 ileana12 Buna ziua. Ma numesc Ileana si sunt noua in forum. Desi am discutat cu multi avocati, as vrea totusi foarte mult parerea unor specialisti din echipa dvs. ... (vezi toată discuția)
Partaj mini_cinie mini_cinie Spuneti-mi va rog,in situatia in care eu am divortat acum 3 ani si jumatate (si nu am facut inca partajul) ce sanse am sa pot obtine jumatate din 2 imobile ... (vezi toată discuția)