avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract executie mobilier la comanda (model)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract executie mobilier la comanda (model)

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva si pe mine cu un draft de contract pentru executie mobilier la comanda?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lucrare necorespunzatoare manuelle manuelle Buna ziua. Am comandat o bucatarie la comanda. Nu avem un contract scris. Am dat un avans de 1000 lei si am primit un bon stampilat de firma executanta. Cand ... (vezi toată discuția)
Contract executie mobilier ileanasimona ileanasimona Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu un model de contract executie mobilier la comanda? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperare avans ioan.morosan ioan.morosan Buna ziua. Am dat un avans unei societati comerciale pentru o comanda de mobilier, dar suntem dusi cu vorba si nu ni se mai livreaza mobilierul. La comanda ... (vezi toată discuția)