avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 600 pt.Titular I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 600 pt.Titular I.I.

O Intr.Individ. are pe 2012 pierdere , pe 2013 din nou pierdere , estimam in 220 pentru 2014 profit de 2.000 lei.
Ce trecem in declaratia 600 ? ca venit baza de calcul ?
Cel mai recent răspuns: doinamatanie , utilizator 21:39, 27 Ianuarie 2014
Anual, valoarea minima lunara a venitului asigurat e stabilita prin bugetul asigurarilor sociale si pentru 2014 este de 805 lei.
Dar in situatia data , trebuie sa depun aceasta declaratie ? Veniturile mele nete estimate vor fi sub 35 % din castigurile salariale medii brute pe 12 luni.
Compararea se face cu venitul realizat cu un an in urma nu cu ce estimati pentru anul in curs caci asa, fiecare si-ar fi ghidonat acel venit estimat pentru a nu fi obligat sa plateasca.
Si pt. 2013 , spuneam ,firma a avut pierdere deci venit NET zero

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 pensie de stat Lentian Lentian Buna ziua, Am un cabinet de mediere deschis in iulie 2013 Am incheiat anul cu pierdere si pentru anul 2014 venitul net anual estimat raportat la cele 12 luni ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata impozit pe venit+cass andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal din data de 10.09.2013 pentru activitatea de traducator si interpret autorizat.In urma deciziei de impunere anticipativa a impozitului ... (vezi toată discuția)
Inchidere de an ii - ce declaratii trebuie depuse? gargamella gargamella Ce trebuie depus la finante ptr inchiderea de an pe 2012 ? Eu am inceput activitatea in 2012 prin octombrie...am doar cateva facturi...ca nu a mers ... (vezi toată discuția)